Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kağıda ismini yazmak

Rüyada kağıda ismini yazmak

Rüyada kağıda ismini yazmak kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, sonu hüsranla bitecek bir ilişkiye başlanacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, hayatındaki rahatlığın artacağına, bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, her nimetin lezzetine varacağına, dünyevi olandan ayrılıp ahirete yönelmesine rivayet eder.

Rüyada kağıda ismini yazmak gördüyseniz:

  • Görünen o ki, çeşit çeşit fırsata sahipsiniz.

Rüyada kağıda ismini yazmak yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına, umduklarını bulamayacağına, bunalıma düşeceğine, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine tabir olunur.

Rüyada ismini kağıda yazmak mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, anne baba duasının alınacağına işaret eder.

Rüyada bir kağıda isim yazmak gelirin tükeneceğine, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine işaret eder.

Rüyada beyaz bir kağıda yazı yazmak buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine ve bu uğurda bazen sevdiği insanları da feda etmek zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada kağıt üzerine yazı yazmak kazancının düşeceğine ve hane içinde bir darlık yaşanacağına, herkesi şaşırtacak bir karar verileceğine, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine işarettir.

Rüyada kağıda adını soyadını yazmak adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, onu kendinden uzaklaştırmayı başaracağına, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz kağıta yazı yazmak aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, şöhret ve hayır getireceğine, kafasını kurcalayan ve kendisini çok yıpratan sorunların çözüleceğine inanılır.

Rüyada kağıda yazı yazdığını görmek iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, iş hayatında başarılı olup büyük miktarda para ve mal kazanılacağına ve güzel işlere girileceğine, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments