Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafaya bıçak saplamak

Rüyada kafaya bıçak saplamak

Rüyada kafaya bıçak saplamak yaptığı iş ile başarılı olacağına, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, bazı kötü niyetli kimseler tarafından yalan yanlış bilgiler verilerek kandırılmaya çalışılacağına, aldığı iyi aile terbiyesi ve eğitim sayesinde herkesin takdirini toplayacağına, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, ihtiyacı olan kazanca ulaşacağına, ailevi sorunların bir türlü sonuçlanmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kafaya bıçak saplamak gördüyseniz:

  • Planlamaları buna göre yapmakta fayda var.

Rüyada kafaya bıçak saplamak hem maddi hem de manevi olarak güç kudret sahibi olacağına, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine delalet eder.

Rüyada kalbe bıçak saplamak sıkıntıdan kurtulacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, dişi zorla çekiliyorsa mallarının haciz edileceğine alamet eder.

Rüyada bıçağı kendine saplamak sevilen kişiler sayesinde işte daha üst noktalara çıkılacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine tabir olunur.

Rüyada ağaca bıçak saplamak gözyaşının dineceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine ve yapılan işlerin sonunda helal para ve mal kazanılacağına tabir olunur.

Rüyada birinin boğazına bıçak saplamak emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına, geleceğinin mutlulukla dolacağına alamet etmektedir.

Rüyada bıçak saplamak çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, işlerinin hal yoluna gireceğine, daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına işaret eder.

Rüyada birine bıçak saplamak tartışmalı durumların sona ereceğine, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, işlerini yoluna koymayı başaracağına delalet etmektedir.

Rüyada kendine bıçak saplamak sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına, girdiği projelerden zararla çıkacağına ve eğer kendisini işine vermezse yakın bir zaman içinde iflasın eşiğine geleceğine, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına ve epey bir zamandan beri rahatsızlık duyduğu konuları düzeltmek için çaba göstereceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments