Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadınların namaz kıldığını görmek

Rüyada kadınların namaz kıldığını görmek

Rüyada kadınların namaz kıldığını görmek çok üzüleceğine ve mutsuz olacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına, bazı sırların açığa çıkacağına, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına işaret eder.

Rüyada kadınların namaz kıldığını gördüyseniz:

  • Olaylara tarafsız olarak yaklaşmanız, sizin sandığınız gibi kazanç getirmeyecek.

Rüyada hamile kadının namaz kıldığını görmek çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine ve tartışmaların arasında kalınacağına, bazen de kişinin bir tehlike ile karşı karşıya kalacağına, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kadınla namaz kılmak alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına, sürekli dua alarak yaşayacağına, ele geçen parayla kendine ticarethane açacağına rivayet eder.

Rüyada camide kadınlarla namaz kılmak ortak olarak bazı kişiler ile bazı çalışmalara gireceğine, uzun bir zaman boyunca tedavi göreceğine, hayallerine kavuşmaları için gereken şeylerin sağlanacağına tabir olunur.

Rüyada kadının cuma namazı kıldığını görmek çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine, ancak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada kadınların namaz kıldığını görmek kişinin isteklerine nail olacağına, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine, saygınlığına leke sürüleceğine inanılır.

Rüyada bir kadınla namaz kılmak sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, mali krize gireceğine, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına inanılır.

Rüyada kadının namaz kıldığını görmek heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, ona imkânları el verdiği oranda destek sağlayacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine delalet eder.

Rüyada kadınlara namaz kıldırmak yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına, yani insanlar ile vakit geçirerek kendisini deşarj edeceğine, deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments