Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadından haber almak

Rüyada kadından haber almak

Rüyada kadından haber almak çok zor ve sıkıntılı bir dönemden geçerek çok daha büyük işler için hem kendisini yetiştireceğine hem de deneyim kazanacağına, hayır duaları aldığı için çok zor işlerin altından rahatlıkla kalkacağına, işinde ustalaşacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, alacaklarını tahsil edeceğine, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, işlediği hayır nedeni ile çevresindekilerin taktirini kazanacağına, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, anne ve baba duası alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada kadından haber almak gördüyseniz:

  • Ortaya koymak istediğiniz bir işte yanılsamalar yaşanabilir.

Rüyada hamile kadın haberi almak gelirinin sürekli olacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, çok büyük işlere adın yazdıracağına ve aile hayatında ve sosyal hayatında amaçlarına uygun insanlar ile hareket edeceğine rivayet eder.

Rüyada ölü kadın haberi almak malının ve gelirinin çoğalacağına, işlerini ve sorunlarını tek başına çözmek zorunda kalacağına, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, ortaklı işlere girileceğine yorulur.

Rüyada kadından haber almak bir anda atılıma geçeceğine, sevdiği kişiyle çok uyumlu bir ilişki yaşayacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına işaret eder.

Rüyada ölmüş birinin ölüm haberini almak borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, ruh sağlığının bozulacağına, beklediği olumlu bir haber üzerine rahat bir nefes alacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir kişinin öldüğünün haberini almak işlerinin açılacağına ve kazancının da istediği oranda artış göstereceğine, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına, çalışıyorsa terfi alacağına delalettir.

Rüyada başkasının evine habersiz girmek sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine inanılır.

Rüyada kendinin hamile haberini almak başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına ve çok güzel günler görüleceğine, karısının çok mutlu olacağına, son zamanlarda işlerinde yaşanan sıkıntıdan kurtularak ferahlığa çıkacağına işaret eder.

Rüyada eşinin öldüğü haberini almak günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, aşının da çoğalacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments