Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadına saldırmak

Rüyada kadına saldırmak

Rüyada kadına saldırmak zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, kapanmış defterlerin yeniden açılacağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, ticarette şansının düşeceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına ve bu düzende yeni insanlara da yer vermeyeceğine alamet eder.

Rüyada kadına saldırmak gördüyseniz:

  • Tatil yapmanız veya dalga geçerek dinlenmeye zaman ayırmanız gerekiyor.

Rüyada kadına saldırmak kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, kısa zaman içinde hem eşinin, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine alamet eder.

Rüyada sineklerin saldırdığını görmek yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, sağlığının bozulacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kurt saldırmak yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, hayırlı bir işe başlayacağına, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada elinde bıçakla saldırmak zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, hayatı boyunca hep başarılı olacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah yılanın saldırdığını görmek atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine ve endişe ettiği problemlerin çözüme ulaşacağına, gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına işarettir.

Rüyada birisine saldırmak ticaretinin genişleyeceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına yorulur.

Rüyada düşmana saldırmak hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, düşmanlıkların biteceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada anneye saldırmak mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, aksaklıklardan ötürü bir türlü ilerlemeyen bir proje yüzünden yatırımcılarla karşı karşıya gelineceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments