Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadın kalabalığı görmek

Rüyada kadın kalabalığı görmek

Rüyada kadın kalabalığı görmek kazancını iki kat arttıracağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, rakiplerin teker teker alt edileceğine, neşenin yerine geleceğine, malını ve canını riske edeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, iş hayatındaki bu güzel gelişmelerin aile hayatına da yansıyacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir zenginliğe sahip olacağına işaret eder.

Rüyada kadın kalabalığı gördüyseniz:

  • Aşk, iş, para, aileyle ilgili olumlu gelişmeler v.b herhangi bir konuda işler oldukça şanslı şekilde ilerleyebilir.

Rüyada kalabalık kadınlar görmek hak yolunda bir yaşam süreceğine, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, özel hayatında mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada kalabalık kadın görmek böylece işlerini yoluna sokacağına, büyük miktarlarda para kazanılacağına ve yeni bir şehirde ya da ülkede yeni bir işe girişileceğine, kişinin uzun süre etkisinde kalacağı ve kafasından atamayacağı durumlarla karşı karşıya kalacağına işarettir.

Rüyada kadın kalabalığı görmek uzun zamandır ödeyemediği bir borç nedeniyle sıkıntıya düşeceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, düzelmeyen bir sorunun bir anda çözüm bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kalabalık kadın topluluğu görmek her şeyin ters gideceğine, ticarette öne geçeceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, işindeki kısmetin ve şansın eskisi gibi yaver gitmeyeceğine yorulur.

Rüyada kalabalık minibüse binmek işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada kalabalığın önüne çıkmak ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, işinin gücünün rast gideceğine ve hayırlı uğurlu olacak başlangıçların yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kalabalık yerde oturmak sıhhat ve moral bulacağına, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine delalettir.

Rüyada evin kalabalık olduğunu görmek bunun da hayatındaki en isabetli karar olacağına, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments