Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadın cemaat görmek

Rüyada kadın cemaat görmek

Rüyada kadın cemaat görmek çok kötü durumlara düşüleceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, bu işle ilgili çok büyük araştırmalar yapacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, dertlerinin biteceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, imza ve söz yetkisi edineceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, işi ile gündeme geleceğine, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına inanılır.

Rüyada kadın cemaat gördüyseniz:

  • Dinlenmeniz fizikselden çok zihinsel olarak gereklidir.

Rüyada kadın cemaat görmek kazağı giyecekken vazgeçmek ise veraset ile ilgili bir mal konusunda anlaşmazlık yaşanacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, eğleneceğine ve daima afiyette kalacağına delalettir.

Rüyada kadın cemaatle namaz kılmak destek istediği insanlardan hiçbir şekilde destek görmeyeceğine, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada namaz kılan cemaati görmek zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına ve hasret gidereceğine delalettir.

Rüyada cemaate namaz kıldırmak işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, geleceğinin parlak ve güzel olacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine işarettir.

Rüyada imam olup cemaate namaz kıldırmak zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada cemaat evine gitmek sorunlarını çözebileceğine, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine yorulur.

Rüyada cemaat lideri görmek rakiplerin geride bırakılacağına, mal mülk edineceğine, çok para kazanacağına, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada camii cemaati görmek ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, günah işlemekten korunacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments