Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabenin içinde olmak

Rüyada kabenin içinde olmak

Rüyada kabenin içinde olmak gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, kazancının sağlam ve sabit olacağına, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, resmi bir göreve getirileceğine ve üst makamlara çıkacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada kabenin içinde olmak gördüyseniz:

  • Değişmeyen bir duruma uzun vadeli bir çözüm bulabilirsiniz.

Rüyada evin içinde kabe görmek kafa karışıklığından sıyrılacağına ve kendisi için hayırlısı olan neyse ona karar vereceğine, karanlık zamanların aydınlanacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına alamet eder.

Rüyada kabın içinde süt görmek sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, bir sebeple doğru yoldan sapacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine işarettir.

Rüyada kabe içinde namaz kılmak ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına, dileklerinin yerine geleceğine ve tövbelerinin de amacına ulaşacağına, kalabalık bir halı saha ise kişinin çok büyük bir topluluğa konuşma yapacağına yorulur.

Rüyada kabenin içinde görmek tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına, dostlarınızla birlikte geçireceğiniz güzel günlere delalettir.

Rüyada kabın içinde su görmek çok üzüleceğine, böylece daha büyük adımlar atılacağına, iş hayatında yeni kapılar açılacağına alamet eder.

Rüyada kabeyi denizin içinde görmek elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, halsizleşeceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine, bir süre meydanlarda olmadan geri planda durup, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, yarar getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kabenin içinde ağlamak sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine delalet eder.

Rüyada kabenin içinde dua etmek para ve makam sahibi olacağına, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, sorunlarına da çözümler bulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments