Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iyi haber duymak

Rüyada iyi haber duymak

Rüyada iyi haber duymak mali konularda yeterince dikkatli davranmadığı için sürekli bir dar boğaz yaşayacağına, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, sıkıntılarının çok kısa süreli olacağına, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine, kazanılan paranın bereketinin olmayacağına, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına ve ilgi istenen bir işe gereken ilginin verilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada iyi haber duymak gördüyseniz:

  • Karşıkarşıya kalabileceğiniz olayların kontrolünü elinize almalısınız.

Rüyada iyi haber duymak başarıya giden yolda hiçbir engeli olmayacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, çevresindeki kişileri de araya sokarak destek olacağına alamet etmektedir.

Rüyada telefonda iyi haber almak yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, sıkıntılarını ve kötü olayları hastalık derecesinde sorun etmeyeceği için çok daha rahat olacağına, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine işaret etmektedir.

Rüyada telefonla iyi haber almak bir araya geleceğine ve eski günlerde olduğu gibi yan yana ve omuz omuza olacağına, rakiplerin kazanılan başarılar ardından üzüleceklerine ve girilen bir yarışın kazanılacağına, bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iyi bir haber almak anın keyfini doyasıya çıkararak, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, el attığı her işten zararla çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada iyi şeyler duymak işinde uzmanlaşacağına, ele geçen kazancın artacağına, canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine delalettir.

Rüyada acı haber duymak çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, evinde maddi ve manevi hiçbir eksiğinin olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada hamile haberi duymak büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına işarettir.

Rüyada arkadaşının ölüm haberini duymak haram mala, onları tebrik edeceğine, rüya sahibinin kadın olması halinde de evde sözü geçen kimse olacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments