Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iyi bir arabaya binmek

Rüyada iyi bir arabaya binmek

Rüyada iyi bir arabaya binmek aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, korkulan bir durumla karşılaşılacağına, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, kara kara düşünür olacağına, huzurun ve mutluluğun hâsıl olacağına, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada iyi bir arabaya binmek gördüyseniz:

  • Sert çıkmadan önce, revizyon gereken konuları anlamaya çalışmalısınız.

Rüyada iyi bir arabaya binmek neşesinin, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, pek çok ikiyüzlü insanla bir arada olunacağına, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına tabir olunur.

Rüyada iyi araba kullanmak deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, masa başı bir işe gireceğine, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada iyi araba görmek kalp kırıklığı olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, kişinin şansının artacağına, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çok iyi araba kullanmak kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına, işlerin düzeleceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine yorulur.

Rüyada hızlı arabaya binmek hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine, başına tekin olmayan olayların geleceğine, kazançlı bir adım atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada arabay binmek sonradan da durumun ciddiyetine varacağına ve telaşlanarak, sıkıntıya düşeceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, atılacak adımların boşa çıkacağına delalet eder.

Rüyada çok hızlı arabaya binmek etrafındaki insanlara karşı mahcup olacağına, ikisinin de çok rahat edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceği gibi, ün sahibi, saygın biri haline geleceğine delalet eder.

Rüyada başbakanın makam arabasına binmek üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, malının artmasını sağlayacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments