Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada işyerindeki odasını görmek

Rüyada işyerindeki odasını görmek

Rüyada işyerindeki odasını görmek zaman zaman kişiyi ezeceğine, işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, maaşının artacağına, koltuğunun da yükseleceğine, bir sebeple zorluklara düşüleceğine, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada işyerindeki odasını gördüyseniz:

  • Aşırı harcamalardan kaçınmalı, değerli evrak, eşya v.b gibi şeylere sahip çıkmalı, çek, kredi, fatura v.b gibi ödemelerinizi ihmal etmemelisiniz.

Rüyada işyerindeki odasını görmek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, uzun zamandan beri kapalı olan şansın açılacağına, eski hayatının neredeyse tam tersi bir hayat seçeceğine yorulur.

Rüyada işyeri odasının değiştiğini görmek işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine, işinde başarılı olacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada işyerinde oda değiştirmek karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına, her zaman el üstünde tutulacağına, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine alamet eder.

Rüyada bir oda dolusu balık görmek manevi olarak da çöküntü içine düşeceğine, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına delalettir.

Rüyada oda dolusu kıyafet görmek ortaklı işlere iştirak edileceğine, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, problemlerin dağ gibi büyüyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada odaya kapatılmak sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, rüya sahibinin eskisine göre çok daha akılcı ve mantıklı davranarak, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada pembe yatak odası görmek bir yolculuk öncesi alacağı kötü bir haber nedeniyle o yola çıkmaktan vazgeçeceğine, her daim Allah yolunda yürüyeceğine, sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine ve takdirlerini kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yatak odasını değiştirmek isabetli kararlar alacağına, sıkıntılarınızdan kurtulacağınıza, güzel ve aydınlık günlerin geleceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments