Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada işyeri değiştirmek

Rüyada işyeri değiştirmek

Rüyada işyeri değiştirmek haksızlık ve nankörlük göreceğine, huyu ve karakteri ile kişiyi derinden etkileyecek bir bayanın karşısına çıkacağına, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, elinden hiç bir şey gelmeyeceğine yorulur.

Rüyada işyeri değiştirmek gördüyseniz:

  • Kısa seyahatler katılımda bulunmak istediğiniz projelerle ilgili iyimserliğinizi arttırabilir.

Rüyada işyerini değiştirmek sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, hiç ummadığınız bir acı ile karşılacağınıza tabir olunur.

Rüyada işyeri değiştirmek böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına inanılır.

Rüyada iş değiştirmek neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, uzun ve endişeli bir dönemden sonra çok zarar görülen durumları ortadan kaldırmak için ortaklık kurulacağına, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına delalettir.

Rüyada işyerinde yer değiştirmek attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına ve kendisini bazı konularda ehil kimse durumuna getireceğine, kişinin günahlarına tövbe etmesi delalet etmektedir.

Rüyada işyerinde eşyaların yerini değiştirmek yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, maddi gücünün artacağına, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, rızkının da çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşinin iş değiştirdiğini görmek çok mutlu olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine, giderileceğine, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine işarettir.

Rüyada işini değiştirdiğini görmek bir sebeple sıkıntıya düşen rüya sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, onlar nedeni ile büyük bir darbe yiyeceğine, helal kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada başkasının iş değiştirdiğini görmek şansının ve kısmetinin de bir ömür kendisine hayır getireceğine, sorunlarının azalmayarak her geçen gün daha fazla çoğalacağına, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments