Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada istilaya uğramak

Rüyada istilaya uğramak

Rüyada istilaya uğramak kendisine karşı kurulan kumpaslardan hiçbir zarar görmeden kurtulacağına, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, ilim ve irfan sahibi olunacağına, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine, huzurlu ve mutlu bir ortamda kendisini çok rahat bir hayat süreceğine, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına ve eşler ya da sevgililer arasına kırgınlık ve uzun bir ayrılık süreci gireceğine inanılır.

Rüyada istilaya uğramak gördüyseniz:

  • Açık fikirli olursanız değişime uğramakta olan bir ilişkiyi, iş birliğini ya da ortaklığı aşırı tepkilerden veya aynı şiddette cevaplardan koruyabilirsiniz.

Rüyada sinek istilasına uğramak sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, stresini ve yorgunluğunu atacağına, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına yorulur.

Rüyada arı istilasına uğramak maddi anlamda zayıflayacağına, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine delalettir.

Rüyada istilaya uğramak yönetici koltuğuna yükseleceğine ve çok verimli geçecek bir meslek hayatı olacağına, büyük borçlara girmeyeceğine, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada hayvan istilası görmek yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine, evlilik yolunda engeller çıkacağına delalet eder.

Rüyada çekirge istilası görmek sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, daha çok dünya malı edineceğine yorulur.

Rüyada karınca istilası görmek ömür boyu süreceğine, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına inanılır.

Rüyada düşman istilası görmek canının kıymetini bileceğine ve mümkün olduğunca hayattan zevk almaya çalışacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine yorulur.

Rüyada sinek istilası görmek yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, dünya nimetlerinden daha fazla istifade edeceğine, hayatının güllük gülistanlık geçeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments