Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada istif yapmak

Rüyada istif yapmak

Rüyada istif yapmak sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine, uzun bir süre boyunca zorluk çekileceğine, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, çok büyük bir saygınlığa ve başarıya kavuşacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine, kafasındaki tüm soru işaretlerine de cevap bulacağına, işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, bu sayede kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada istif yapmak gördüyseniz:

  • Aile, ev, gayrimenkul başlıklı konularda istediğiniz gibi gitmeyen yerleri dile getirebilirsiniz.

Rüyada istif yapmak makamından olacağına, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, kazancının eksilmeyeceğine, herhangi bir sorun yaşamayacağına inanılır.

Rüyada balık istifi görmek çektiği sıkıntıları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, bu işle birlikte hayatında çok büyük zenginliğe kavuşacağı bir döneme gireceğine, yeni mallara sahip olacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine yorulur.

Rüyada istiflenmiş odun görmek bulunduğu yeni durumdan çok memnun olacağına, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına ve sevdiği bazı kişileri yeni gireceği işe birlikte girme konusunda ikna edeceğine tabir olunur.

Rüyada araba yolculuğu yapmak sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada pazarda satış yapmak dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, planların ve hesapların tutmayacağın, hayal kırıklığı yaşanacağına işarettir.

Rüyada tedavi yapmak verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, nazara gelinecek başarılar elde edileceğine, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine işaret eder.

Rüyada yapboz yapmak huzurlu hissedileceğine, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada namaz kılarken çiş yapmak mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, aradaki bağların daha da sağlamlaşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments