Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada isteneceğini duymak

Rüyada isteneceğini duymak

Rüyada isteneceğini duymak kötü yola sapmayacağına ve hak yemeyeceğine, kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, sorunların biteceğine, düşmanlar tarafından zarar göreceğine, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına alamet etmektedir.

Rüyada isteneceğini duymak gördüyseniz:

  • Neler yapabileceğinizi açıkça belirtip, pazarlık aşamasında kendi lehinize adımlar atmanız gerekiyor.

Rüyada hakan ismini duymak musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, hasta ise iyileşeceğine, kişinin saf kalbinden geçirdiği tüm dileklerin gerçek olacağına tabir olunur.

Rüyada kadir ismini duymak iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, sorunlarının çözüleceğine, dertlerinin biteceğine, sağlığının yerine geleceğine, dileklerinin de kabul olacağına, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına delalettir.

Rüyada ebru ismini duymak kendi gelişimini bambaşka bir yöne taşıyacağına, elinin döneceğine, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgilinin ismini duymak bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine tabir olunur.

Rüyada özlem ismini duymak içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına işarettir.

Rüyada yahya ismi duymak yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada süleyman ismini duymak çok hayırlı insan olunacağına, çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, yaptığı işlerin çok iyi kazançlar getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada cin ismini duymak eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, kolay ve rahat bir yaşama sahip olmak için de sayısız olanaklarla karşılaşacağına, işlerinde bolluğun, bereketin ve verimin olacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments