Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yahya ismi duymak

Rüyada yahya ismi duymak

Rüyada yahya ismi duymak bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, hidayete ereceğine, hikmete kavuşacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine ve her başarılı girişimi sayesinde hayatını daha yaşanılır kılacağına rivayet eder.

Rüyada yahya ismi duymak gördüyseniz:

  • Bazen değişiklik yapılması faydalı olabilir.

Rüyada meryem ismini duymak yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine ve kalp kırıklığı yaşatacak bir olayla karşılaşılacağına, güzel gelişmeler yaşanacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yasin ismi duymak sahip olduklarını başkalarına hava atmak için kullanacağına, ölmüş büyüğünün cennette olduğuna, ne yapacağına işarettir.

Rüyada bebek ismi duymak elinin bollaşacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada havva ismini duymak parasız kalmaya, çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, maddi durumunuz kötüyse kısmetlerinizin artacağına rivayet eder.

Rüyada cebrail ismini duymak gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine bu sayede sadece bir insana yardım etmekle kalmayacağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine delalet etmektedir.

Rüyada çocuğun ismini duymak birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve üzüntü duyulacağına inanılır.

Rüyada tuba ismini duymak devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, bundan sonraki hayatında daha akıllı ve programlı bir şekilde yaşayacağına, yeni siparişler alacağına işaret eder.

Rüyada muhammet ismini duymak güzel huyları ile her zaman takdir toplayacağına, işlerinin aksayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments