Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada işten istifa etmek

Rüyada işten istifa etmek

Rüyada işten istifa etmek sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, üzüntülerinin sona ereceğine, başarıya giden yolunun engelsiz olacağına, çalışkanlık ve disiplinle birlikte iman gücüyle de hareket eden rüya sahibinin asla dara düşmeyeceğine, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, geçim sıkıntısının sona ereceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, çok güzel işlere gireceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada işten istifa etmek gördüyseniz:

  • Bir ihtimal de, size bir sığınmacı veya tutsak muamelesi yapan kişilerle sıkıntı yaşayabilirsiniz.

Rüyada işten istifa etmek bedenen ve ruhen dinleneceğine, rahat nefes aldıracak bir işe girileceğine, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada işten istifa ettiğini görmek çok iyi bir duruma geleceğine ve daha güzel günler görerek mutlu ve huzurlu olacağına, ailesini de inançlarına uygun şekilde yönlendirerek, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, işlerin günden güne artacağına delalet etmektedir.

Rüyada istifa vermek kendisini tatsız bir durumun ortasında bulacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, kötü bir duruma düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasının istifa ettiğini görmek ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, bu kişiler sayesinde yeni bir çevreye gireceğine, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, davranışları ile olduğu kadar hayat şekliyle de insanlara örnek olacağına delalettir.

Rüyada işinden istifa ettiğini görmek canın ve malının da her zaman güvende olacağına, zor günlerden geçeceğine, bu ağır havanın bir an önce dağılması için Allah’a yalvaracağına, bir sebeple uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına alamet eder.

Rüyada arkadaşının istifa ettiğini görmek çok büyük dertler ile boğuşmak zorunda kalınacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok mutlu olacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, bu sayede ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada istifa dilekçesi görmek arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, özellikle geleceği konusunda maddi yönden tutumlu şekilde hareket etmekle kendisini ve sevdiklerinin hayatını riske atmayacağına işarettir.

Rüyada işyerinden istifa etmek tövbe edip İslami kurallara uygun bir hayat sahibi olacağına, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments