Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada işi girdiğini görmek

Rüyada işi girdiğini görmek

Rüyada işi girdiğini görmek çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, atacağı her adımla daha güzel ve daha mutlu günler yaşayacağına, güç ve kudret sahibi olacağına, birikim yapma imkânı elde edeceğine, çok büyük çaba göstererek de olsa bu durumun uzun bir zaman içinde düzeltileceğine, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına ve bu durum karşısında işi yaptığı kişiden ihanet göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada işi girdiğini gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin sağlıklı seçim yapmasını beklemek bir fili itmekten daha zor olabilir.

Rüyada başkasının işe girdiğini görmek haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, neşeli bir hayat süreceğine, rüya sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine ve sevdiklerine düşman, düşmanlarına da dost olacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin işe girdiğini görmek maddi gücünün katlanacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine, ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, işten yana şansının açık olacağına delalettir.

Rüyada çocuğunun işe girdiğini görmek yolunun açılacağına, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, ayrılmış olanların kavuşacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine delalet eder.

Rüyada başka işe girdiğini görmek maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, kazancın devamlı olacağına, rızkın kesilmeyeceğine işaret eder.

Rüyada başka birinin işe girdiğini görmek bolluğa ve berekete kavuşacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, çok güzel olaylar yaşayarak çok büyük ve çok güzel bir dönemin başlayacağına, söylediklerinin çıkacağına ve hissettiklerinin de gerçekle örtüşeceğine rivayet eder.

Rüyada bir başkasının işe girdiğini görmek yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, pek çok kişiyi idare edeceğine, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine yorulur.

Rüyada kardeşinin işe girdiğini görmek ancak harcamalarına ve yaptıklarına dikkat etmesi gerektiğine, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine ve bu durumdan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada kızının işe girdiğini görmek yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, tazeleneceğine, yeniden can bulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments