Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iş arkadaşının hasta olduğunu görmek

Rüyada iş arkadaşının hasta olduğunu görmek

Rüyada iş arkadaşının hasta olduğunu görmek işinden uzaklaşacağına, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, çok büyük çaba sarf edeceğine ve ancak o zaman bu çabanın emeğini alacağına, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, makama ve rızka sahip olacağına, ticaretten yana da kısmetlerinin bollaşacağına yorulur.

Rüyada iş arkadaşının hasta olduğunu gördüyseniz:

  • Belirsizlikler bazı olayların sonlanmasına neden olabilir.

Rüyada iş arkadaşını hasta görmek çok mutlu olacaklarına ve çok güzel bir hayat sürüleceğine, bilineceğine ve çok sevilecek bir kişi olacağına, güzel ve rahat bir yaşamı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iş arkadaşının hasta olduğunu görmek ayrılığın sandığından da uzun olacağına, yakında güzel haberler alarak sevineceğine, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada işyeri arkadaşı görmek sağlık sorunlarının artacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, kişinin eski aşkına geri döneceğine alamet ederken, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada iş arkadaşıyla telefonda konuşmak sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, kötü sözler duyulacağına, sorunlarını bu iş sayesinde başka insanlar ile paylaşacağına delalet eder.

Rüyada iş arkadaşınla öpüştüğünü görmek yeni arkadaşlıklar kurulacağına, kalbinin temiz olması, niyetlerinin de hayır taşıması sayesinde karşısına aksiliklerin, kötülüklerin, kaza ve belaların çıkmayacağına, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yenileceğine, şifa bulacağına alamet eder.

Rüyada iş arkadaşla kavga etmek sorunların, sıkıntıların, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının işyerini görmek atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, maddi ve manevi güce ve rahatlığa kavuşacağına delalettir.

Rüyada iş arkadaşının işten ayrıldığını görmek güzel ve hayırlı günler geçireceğine, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, üzüntülerinin sona ereceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments