Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iş adamı olmak

Rüyada iş adamı olmak

Rüyada iş adamı olmak sevilen bir kişinin içine düştüğü sıkıntıdan kurtulmasına yardımcı olunacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine, çok büyük bir proje ortaya koyacağına ve böylece uzun bir zamandan beri hayallerini kurduğu işi hayata geçireceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, iş hayatında daha önce hayal edemediği kadar iyi bir kariyere sahip olacağına, Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, ortaya çıkan sıkıntılara, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine delalet eder.

Rüyada iş adamı olmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda net fikir sahibi olmakta ya da bazı kişilerin veya davranışlarını veya tepkilerini tahmin etmekte zorlanabilirsiniz.

Rüyada büyük iş adamı görmek malının da hiç olacağına, birçok kişinin ekmek yiyeceği bir işe gireceğine, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iş adamı görmek zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, kendisini çekemeyen insanlardan gelecek olan kötülükler yüzünden işlerde yaşanan aksamaların sonunda düzeltileceğine alamet etmektedir.

Rüyada tanınmış iş adamı görmek emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, makamının artacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, rahatının, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada iş adamı olmak çok büyük mutluluklar yaşayacağına, zarar göreceğini bile bile bazı çalışmalar yapmak için adımlar atacağına, talihinin ve kısmetinin açık olması sayesinde elinin bolluğa kavuşacağına işaret eder.

Rüyada ünlü iş adamı görmek aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, bu sayede kazancın artacağına işarettir.

Rüyada çok zengin iş adamı görmek sevdiği kişiler ile birlikte daha önce el atmaya cesaret edemeyeceği bazı büyük ve yorucu çalışmalara imza atacağına, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, yeni bir iş arayışına girip, uzun süre işsizlik çekeceğine delalet eder.

Rüyada iş adamıyla konuşmak parasının ve malının eksik kalmayacağına, sahip olduğu bolluğun ve zenginliğin azalacağına, maddi açıdan iyi bir işe girileceğine inanılır.

Rüyada kel adamı saçlı görmek kötü günler için daima kenarda para tutacağına, hem de rüya sahibinin hayatı ile ilgili daha çok problemle boğuşacağına, mülkiyetinin de artacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments