Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada irin kusmak

Rüyada irin kusmak

Rüyada irin kusmak mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, nasibin bollaşacağına, işlerinin açılacağına ve yüzünün de güleceğine, rahat bir işe girileceğine, özellikle maddi konularda kişinin çaresiz hissedeceği durumlar yaşamak zorunda kalacağına, berekete ve zenginliğe kavuşacağına, dualarına karşılık alacağına, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, kendisini üzmeye ve zarara uğratmaya çalışan bazı insanlara rağmen işlerini çok iyi bir şekilde ilerleteceğine, kişinin rahatının ve keyfinin yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada irin kusmak gördüyseniz:

  • İlgisizlik, kayıtsızlık veya bıkma, bıktırma gibi şeyler yüzünden önem verdiğiniz birisini kaybedebilir ya da kendinizden soğutabilirsiniz.

Rüyada irin kusmak kendisini güzelliklere, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine ve her zamankinden daha farklı şeyler yapılarak hayata huzur ve mutluluk katılacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada burnundan irin aktığını görmek bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, yeni bir eve taşınacağına, yükümlülüklerin ve kişinin omzundaki ağırlığın da azalacağına alamet eder.

Rüyada irin yemek yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, evlilik kararı verilip aynı çatı altına girileceğine delalettir.

Rüyada yeşil irin görmek bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, bir sebeple maddi sıkıntıya düşeceğine, işlerinin çoğalacağına bu sayede maddi sıkıntılarının sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz irin görmek herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, yapılan çalışmalar sayesinde çok daha düzgün bir insan olunabileceğine ve bu sayede rahatlıkla hayırlı şeyler yapılacağına yorulur.

Rüyada vücuttan irin çıkarmak bütün borçlarını rahatça ödeyeceğine ve aile hayatında da iş hayatında da çok mutlu olacağına, rahat ettirecek bir işe girileceğine, kişinin akıllıca yapacağı bazı hamleler sonucunda geleceği için çok kritik yatırımlar yaparak zengin bir hayatın kapılarını aralayacağına delalettir.

Rüyada siyah irin görmek bunun da kendisi için çok ağır bir travma yaşamasına neden olacağına, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, kazancın yetmez olacağına rivayet eder.

Rüyada irinli sivilce görmek kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, malını ve canını emniyete alacağına, esenliğe kavuşacağına, hafifleyeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments