Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iplik satmak

Rüyada iplik satmak

Rüyada iplik satmak hanesine bolluk ve bereket dolacağına, sıkıntılarının biteceğine, verilen bir sözün yerine getirileceğine, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, hem ün sahibi olacağına, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, işlerini yoluna koyacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, fikirlerinin çatışacağına ve bu kimselerle muhabbetinin biteceğine, atlatılan bir belanın ardından büyük bir zarar kalacağın rivayet etmektedir.

Rüyada iplik satmak gördüyseniz:

  • İlgi alanlarınızla bağlantılı aktivitelerle ilgilenebilirsiniz.

Rüyada iplik satmak karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, akabinde de acı çekerek vefat edeceğine, büyük atılımlar yapılacağına, bu atılımlar sayesinde üst yöneticiler tarafından çok güzel bir noktaya gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada düğümlü iplik görmek eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine alamet eder.

Rüyada kırmızı iplik görmek işindeki kısmetin ve şansın eskisi gibi yaver gitmeyeceğine, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, yolunda huzurla devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada iğne iplik bulmak küslüklerin biteceğine, sevdiği kişilerle birlikte atacağı adımlar sayesinde çok mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına ve yaptığı hataları kısa bir zaman içinde telafi edeceğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz iplik iğne görmek uzun zamandır sahip olmak isteyip de bir türlü alamadıklarını rahatlıkla alma gücüne sahip olacağına, hayatındaki pürüzleri düzelterek yepyeni bir yaşam sayfası açacağına, aile işlerinin başına geçeceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil iplik görmek yarınlarının dünlerini aratmayacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, manevi açıdan da gönül ferahlığı yaşayacağına delalet eder.

Rüyada beyaz iplikle dikiş dikmek kendisinin de bu duruma kırılacağına ve üzüleceğine, de hayatı boyunca işsiz kalmayacağına, mallarının artacağına inanılır.

Rüyada makarada iplik görmek verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, hayatının zorlaşacağına, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments