Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada insanın yandığını görmek

Rüyada insanın yandığını görmek

Rüyada insanın yandığını görmek yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, düzeninin bozulacağına, emeklerinin boşa gideceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, kişinin manevi olarak huzurlu bir ruh haline gireceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, gelir kaybedeceğine, duaların kabul olacağına ve gönülden geçenlerin gerçekleşeceğine, çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile herkesi hayran bırakacağına işarettir.

Rüyada insanın yandığını gördüyseniz:

  • Çizgiyi aşan kişileri durdurmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada insan yandığını görmek uzun bir süre boyunca çekeceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, kazancının artacağına,, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına delalettir.

Rüyada insanın yandığını görmek kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, kapanmış defterlerin yeniden açılacağına, saydığı ve tanıdığı biri olacağına delalet eder.

Rüyada bir insanın yandığını görmek o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, en önemli anlarda destek görüleceğine, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada insanların yandığını görmek kendini yiyip bitireceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, ağız tadına kavuşacağına, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada yangında evinin yandığını görmek çok güzel ve hayırlı çalışmalar yaparak kendisinden yardım isteyen herkese çok büyük yardımlarda bulunacağına, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, yıllardan beri biriktirdiği parayla edindiği tecrübeyle girdiği işi deyim yerindeyse zirveye çıkaracağına işarettir.

Rüyada buğday yandığını görmek kolaylıklarla, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada ot yandığını görmek bir süre sıkıntı çekeceğine ve bu dönemde sabırlı olmakta zorlanan rüya sahibinin sinirli, öfkeli hareketlerde bulunacağına, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına delalet eder.

Rüyada kendini ateşte yandığını görmek kendisini güzelliklere, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, sahip olduğu kılları sattığını gören kişinin de Allah yolunda ilerleyip, ilim irfan sahibi olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments