Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada insanın iç organlarını görmek

Rüyada insanın iç organlarını görmek

Rüyada insanın iç organlarını görmek kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, helal ve geniş rızık elde edeceğine, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, ilk zamanlarda çok kazanmasa da, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü rüyayı gören kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, iş hayatındaki rakiplerine büyük fark atacağına, hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına inanılır.

Rüyada insanın iç organlarını gördüyseniz:

  • Belli şeyler elinizden kayıp gidebilir.

Rüyada insan iç organı görmek karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, her şeyin yolunda gideceğine, nazara geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada insan iç organları görmek kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına inanılır.

Rüyada insanın iç organlarını görmek bol kazanç elde edeceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada insan iç organlarını görmek ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, büyük çaba sarfedeceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, hayatındaki engellerin teker teker ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada hayvanın iç organlarını görmek uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, çok iyi mevkilere geleceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada iç organlarını kusmak dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına işarettir.

Rüyada köpeğin iç organlarını görmek hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, neşeli bir hayat süreceğine, çok hayırlı şeylere imza atacağına yorulur.

Rüyada iç organları görmek kendine olan güvenini yitireceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, bilincin artacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments