Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada insan parçaları görmek

Rüyada insan parçaları görmek

Rüyada insan parçaları görmek canın sıkılacağına, uzun bir süre boyunca zorluk çekileceğine, hayatının aksiliklerle geçeceğine ve deyim yerindeyse bir türlü şeytanın bacağını kırmayı başaramayacağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, güvendiği ve inandığı kişiler nedeni ile çok pişman olup, kendisine kızacağına, ekonomik olarak büyük darbe alacağına, elindekileri kaybedeceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına işaret eder.

Rüyada insan parçaları gördüyseniz:

  • Savlarınıza veya tezlerinize karşı çıkan kişiler olabilir.

Rüyada insanın parçalandığını görmek sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, çok büyük çalışmalara girileceğine inanılır.

Rüyada insanı parçalara ayırmak daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, çapkınlıkları yüzünden eşi ile arasının açılacağına alamet eder.

Rüyada insanların parçalandığını görmek yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine inanılır.

Rüyada insan eti parçaları görmek olumlu ve güzel gelişmeler kapısının aralanacağına, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, yaşanan üzüntülerin son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada insan parçalanması görmek maddi gücünün de daimi olacağına, eş, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, geçim derdinin biteceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına inanılır.

Rüyada bir insanın parçalandığını görmek kardeşler ya da ortakla aranın açılacağına ve kötü zamanlar geçirileceğine, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına delalettir.

Rüyada parçalanan insan görmek keyfinin yerine geleceğine, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada insan parçaları görmek uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, en yüksek makamlara oturacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments