Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada insan kılığında kedi görmek

Rüyada insan kılığında kedi görmek

Rüyada insan kılığında kedi görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine ve her zaman iyi bir insan olup herkesin hayır duasını alacağına, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına delalet etmektedir.

Rüyada insan kılığında kedi gördüyseniz:

  • Program takviminizi gözden geçirebilir, sizin için en önemli şeylere öncelik tanıyıp tanımadığınızı kontrol edebilirsiniz.

Rüyada kedi kılığında insan görmek girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, sorunların kısa zamanda temizleneceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada insan kılığında kedi görmek düşmanların barışacağına ve küslüklerin sona ereceğine, geçiminin rahat ve kolay olacağına, parasının ve malının da artacağına tabir olunur.

Rüyada kedi kılığında şeytan görmek maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada kedi kılığında cin görmek zor bir duruma düşüleceğine, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, sevdiği kişilere yardım edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada şeytan kılıklı insan görmek hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine, işinde yükseleceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada insan kılığına girmiş melek görmek nasıl bir hayat sürdüreceğine, mal ve varlık sahibi olacağına, yeni ortamlarda popüler bir kişi olup, herkesin ilgisinin çekileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayı kılığında insan görmek hem ün sahibi olacağına, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, herkes tarafından saygı göreceğine, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada insan kılığında azrail görmek korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments