Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada inşaatta yatmak

Rüyada inşaatta yatmak

Rüyada inşaatta yatmak büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, güvenilir bir kimse olduğuna ve kişiyi her daim kollayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, muradına ereceğine ve yaşamak istediği hayatı bulacağına, dünya malına doymak bilmeyeceğine, manevi olarak çökmekle kalmayacağına, biraz olsun hafifleyeceğine ve hayatın belli bir oranda sıradanlaşarak kişiye nefes alacak zaman kazandıracağına delalet etmektedir.

Rüyada inşaatta yatmak gördüyseniz:

  • Bozuk, çürük ya da uzun ömürlü olmayan şeyler almaya, aldatılmaya ya da kendi dikkatsizliğinizden para kaybetmeye açıksınız.

Rüyada inşaatta yatmak maddi imkânlarının artacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, kalben çok rahat edileceğine, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına alamet eder.

Rüyada kabede inşaat görmek hiç hayal edilmeyecek mevkilere terfiler alınacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, ismini aldığı zaferlerle duyuracağına inanılır.

Rüyada yeni yapılmış inşaat görmek elinin bollaşacağına, işlerine bereket geleceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, bol kazançlı bir iş yerine sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada inşaat kazmak daha önce denemediği ve bilmediği tatları tadacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine ve bunun avantajlarını kullanmayı başaracağına, hayırlı işlere imza atacağına alamet eder.

Rüyada inşaattan atladığını görmek dertleri biteceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren rüya sahibinin amacına ulaşacağına, gönlünün ferahlayacağına, hayatının düzene gireceğine alamet eder.

Rüyada tahtadan inşaat görmek aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, çektiği eziyetle baş başa kalacağına, kime gideceğine yorulur.

Rüyada yeni inşaat halinde ev görmek eğlenceli ve güzel ortamlarda bulunacağınıza, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, rüya sahibinin bu sayede daha rahat bir hayata kavuşarak yüzünün de güleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gemi inşaatı görmek onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sadaka ya da zekat vereceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments