Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada inşaat yaptığını görmek

Rüyada inşaat yaptığını görmek

Rüyada inşaat yaptığını görmek işlerin rast gideceğine, ticaretin açılacağına, kıskanılacak projelere imza atılacağına, kendini toparlayamayacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine ve çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarını ve sorunlarını yakın bir zamanda atlatacağına, iyilik yaptığı insanlardan kötülük göreceğine, emeklerinin boşa gideceğine, hayallerinin yıkılacağına, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına işarettir.

Rüyada inşaat yaptığını gördüyseniz:

  • Ani tepkilerde bulunmayın.

Rüyada inşaatın çöktüğünü görmek zorlukların kolaylıkla aşılacağına, çok büyük zararlar edeceğine, çok doğru bir yol tutulacağına yorulur.

Rüyada caminin inşaatını görmek kısa sürede hayatının düzene gireceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına işaret eder.

Rüyada evin içinde inşaat görmek iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine delalettir.

Rüyada inşaatlı bina görmek ancak ettiği duaların kabul olması ile birlikte çok büyük ve uğradığı tüm zararı ortadan kaldıracak olan bir yardım alacağına, insanların güvenini kazanacağına, çok zor günler geçireceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına işaret eder.

Rüyada inşaat yapıldığını görmek manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına, resmi bir kurumda işe girileceğine, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine delalet eder.

Rüyada inşaat temizlemek güzel günlerin kapıda olacağına, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, umutlarının yarım kalmayacağına delalettir.

Rüyada inşaatlar görmek az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, yeni arkadaşlıklar kuracağına yorulur.

Rüyada inşaat halinde merdiven görmek hayatından çıkaracağına, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine ve özellikle hatalara karşı çok fazla müsamahalı davranmayacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments