Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada inşaat içinde olmak

Rüyada inşaat içinde olmak

Rüyada inşaat içinde olmak istenmeyen bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, mutluluk verici olaylar yaşayacağına, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, sorunların yakında son bulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, maddi konularda kayıplar olacağına, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada inşaat içinde olmak gördüyseniz:

  • Engelleri kaldırmanız size yaklaşmalarını sağlayacak.

Rüyada denizin içinde inşaat görmek tüm malını ve parasını sadece kendisi için harcayacağına, evine bereket geleceğine, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına tabir olunur.

Rüyada inşaat içinde gezmek daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine alamet eder.

Rüyada ev içinde inşaat görmek helal ekmek yeneceğine, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına işarettir.

Rüyada evin içinde inşaat görmek huzurunun bozulacağına, bazı sorunların başgöstereceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, gönlünün bir kuş gibi çarpmasına vesile olacak haberler alacağına yorulmaktadır.

Rüyada inşaat içinde olmak para biriktireceğine ve bu sayede yedi sülalesine yetecek kadar hatırı sayılı bir servetin sahibi olmayı başaracağına, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine ve yine o insanın tatsız olaylarla karşılaşacağına, sorunlu ve kötü zamanlar geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada inşaatın içinde olmak dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, moralinin yerine geleceğine, zararların telafi edileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına yorulur.

Rüyada inşaatın içinde görmek korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına delalet eder.

Rüyada inşaat temeli kazmak kişinin toplum içindeki saygınlığının artacağına, insanlardan bir süre uzak duracağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments