Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada imamla yemek yemek

Rüyada imamla yemek yemek

Rüyada imamla yemek yemek kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine, birçok dertle muhatap olacağına, çok zor bir duruma düşeceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, sağlık ve şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada imamla yemek yemek gördüyseniz:

  • Bazı planlarınızdan vazgeçmek zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada imamla yemek yemek sıkıntıdan sonra ferahlamaya ve kurtuluşa, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, borçların sonlandırılacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, işleri büyütme sürecine girileceğine rivayet eder.

Rüyada imam bayıldı yemeği görmek yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına işaret eder.

Rüyada imam bayıldı yemek yakında işlerinin aksayacağına, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, bu çalışmaya benzer sorunlu işleri çözmek için öne çıkacağına işaret eder.

Rüyada imamın arkasında namaz kılmak kısaysa da ömrün kısa süreceğine, uğursuzlukların kol gezeceğine, başına bazı üzücü hadiseler gelse de büyük problemlerle karşılaşmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada imam olarak namaz kıldırmak kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, sağlıklı ve güzel evlatlara sahip olunacağına, tatsız durumlardan sıyrılamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kabede imam olmak ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, bu durumun aile hayatına da yansıması ile birlikte büyük ve önü alınamaz tartışmaların yaşanacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine tabir olunur.

Rüyada ezan okuyan imam görmek eşlerin arasına kara kedi gireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, haksızlığa uğranacağına, maddi ve manevi açıdan büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, hayırlı bir kalabalık oluşturacaklarına rüya sahibinin de o insan topluluğuna tabi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada imam aliuyi görmek insanlardan takdir toplayacağına, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments