Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arı yakmak

Rüyada arı yakmak

Rüyada arı yakmak amaçlarına ulaşacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, aile hayatının kötüye gideceğine, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına ve ilişkisinin huzur içinde süreceğine, diplomalarının artacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada arı yakmak gördüyseniz:

  • Geçmişte yaptıklarınız şu an ilerlemenize yardım edebilir.

Rüyada arı yakmak mal varlığında kayıplar yaşayacağına ve para kaybedeceğine, kısa sürede hayatının düzene gireceğine, bolluk içinde yaşanacağına inanılır.

Rüyada arı bal görmek maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, rahatının kaçacağına, rüya sahibinin hayatı boyunca istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına işarettir.

Rüyada eşek arısı öldürdüğünü görmek zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, çok hayırlı işlere atılacağına ve yaptığı işlerde her zaman çok büyük başarılar göstereceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada arı sütü içmek maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, kişilerle arasının fena şekilde açılacağına, hakkı olanlara kavuşacağına delalet eder.

Rüyada arılar tarafından sokulmak kendini beğenmiş tavırlar nedeniyle iş yerinde kimse tarafından sevilmeyen kişinin bir süre sonra işinden atılması ya da ihtar almasıyla moralsiz bir hale geleceğine, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına işarettir.

Rüyada arılardan kaçmak hayali kurulan her şeye yakın bir zaman içinde sahip olunacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada arılardan kaçtığını görmek kişinin iyi niyetinin su istimal edildiğini düşünerek kendini çok mutsuz hissedeceğine, doğru haber almaya, yapılan atılımların rahat bir hayatın kapısını açacağına yorulmaktadır.

Rüyada vücudunda arı görmek borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments