Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ilahi okumak

Rüyada ilahi okumak

Rüyada ilahi okumak kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, zevke aşırı düşkünlük gösteren rüya sahibinin maddi sorunlarının da büyüyerek borç almak zorunda kalacağına, dertlerine çareler, sorunlarına da çözümler bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada ilahi okumak gördüyseniz:

  • Yalnızsanız karşı cinsten birisinden bir davet almanız olasıdır.

Rüyada ilahi okumak hastalıkların kişiye uzak duracağına, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine, yeni ve isabetli adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada camide ilahi dinlemek sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına ve rüya sahibinin yardım edeceğine, kişinin eninde sonunda istediği hayata kavuşacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine rivayet eder.

Rüyada ilahi söylediğini görmek çok büyük zorluklar ve sıkıntılar çekse bile bu kişi düzelene ve yatağından kalkana kadar bu kişiye yardım etmeye devam edeceğine, kişinin işlerinin de sağlığının da iyi olacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine tabir olunur.

Rüyada ilahi okunduğunu görmek sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, iyi huylar edineceğine, Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine tabir olunur.

Rüyada ilahi söylendiğini görmek kaybedilen şeylerin tekrar kazanılacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada arapça ilahi söylemek yaşanan bazı aksilikler nedeni ile morali bozuk olan rüya sahibinin kendisini toparlayarak işinin başına döneceğine, bunu Allah’ın kendisi için sunduğu bir hikmet sayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine yorulur.

Rüyada ilahi bir ses duymak ilk zamanlarda çok kazanmasa da, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, endişe duyulan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendini ilahi söylerken görmek haram yollardan mal sahibi olunacağına, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments