Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ikiz düşürmek

Rüyada ikiz düşürmek

Rüyada ikiz düşürmek ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, aile içinde her şeyin yolunda olacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, büyük kazançlar sağlanılacağına ve yapılan işte ortaklığa kadar yükselineceğine, sorunlarının sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, üzüntülerinden kurtulacağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, yüzünün her daim güleceğine rivayet eder.

Rüyada ikiz düşürmek gördüyseniz:

  • Biraz gerilimli olabilirsiniz.

Rüyada ikiz düşürmek işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, iş hayatında yeni kapılar açılacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına rivayet eder.

Rüyada ikiz bebek düşürmek hem itibar edineceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, eğitimlerinin iyi olacağına rivayet eder.

Rüyada erkek ikiz bebek emzirmek yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, çok mutlu olunacağına alamet eder.

Rüyada ikiz bebeğinin olacağını öğrenmek yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine, sevdiklerinden uzak kalmadan, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, yapılan hataların telafi edileceğine işaret eder.

Rüyada ikizleri görmek sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, yaşamdan istediklerini alacağına yorulur.

Rüyada ikiz bebeklerden birinin öldüğünü görmek kazancının eksileceğine, yatırımlarından yana zarar edeceğine ve bu nedenle tüm düzeninin, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, dürüst ve namuslu bir insan olduğu halde üzerine atılan bu yalan yüzünden insanların güvenini büyük oranda kaybedeceğine, çok şaşırıp büyük bir mutluluk yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ikiz olduğunu görmek acısının dineceğine ve solan yüzüne kan gelmeye başlayacağına, dayanışma, barış ve sevgi ortamında bulunacağına, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada ikiz çocuğa hamile kalmak buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, dertlerin dermanının bulunacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments