Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki ünlü görmek

Rüyada iki ünlü görmek

Rüyada iki ünlü görmek çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, yaşam standartlarının artacağına, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına ve çok uzun sürmeyecek bir işten yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, verimli işlere gireceğine, ferahlığa çıkacağına ve çözümsüz kalmış problemlerin çözümleneceğine, mallarını ve makamını garantileyeceğine, teşekkür ve şükran duyacağı bir iyilikte bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada iki ünlü gördüyseniz:

  • Şehir içi uzak yol olarak tanımlanabilecek ziyaretler veya seyahatler söz konusu olabilir.

Rüyada ünlüyle öpüşmek rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, işlerinin kötüleşeceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, müjdeli olaylar yaşayacağına, stresini ve yorgunluğunu atacağına, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine delalettir.

Rüyada ünlüyle beraber olmak iş hayatında ve aile hayatında tartışmaların çok yoğun bir şekilde yaşandığı ve sorunlara bir türlü çözüm bulunamadığı bir döneme girileceğine, işlerini düzene sokacağına, bununla kalmayıp, parasının her geçen gün artacağına inanılır.

Rüyada ünlü şair görmek mesleki anlamda geriye düşüleceğine, iş hayatında kendi emeklerinin sonuçlarını alarak parlak bir geleceğe sahip olacağına, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ünlü birini yıkamak geçim sıkıntısına düşüleceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, uzun zamandan beri çok istediği bazı şeyleri gerçekleştirmek için işe koyulacağına rivayet eder.

Rüyada kadın ünlü görmek yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine ve yaşamını neredeyse baştan aşağı değiştirmesine vesile olacağına, sorun yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ünlü iş adamı görmek iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ünlü birinin koluna girmek daha önce çektiği çilelerin mükafatını da tez zamanda göreceğine, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine işarettir.

Rüyada arkadaşı ünlü görmek planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, hanesine bolluk ve bereket dolacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments