Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki tane muska görmek

Rüyada iki tane muska görmek

Rüyada iki tane muska görmek onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına, iş hayatında maddi zarara uğranacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine, kafasının sakinleşeceğine, hane içinde eski mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, yeni bir yola gireceğine, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, rakipleri yakın bir zaman içinde yenilgiye uğratmaya alamet etmektedir.

Rüyada iki tane muska gördüyseniz:

  • Bazı konuların sadece sizde kalmasında, planlarınızı kendinize saklamanızda fayda var.

Rüyada iki tane muska görmek sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, yapılmak istenen projeye hız verileceğine, sorunlu bir işin tıkır tıkır işler hale getirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada hocaya muska yazdırmak insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine, bir sebeple uzunca bir süre sorun yaşayacağına, istediği ve hayal ettiği şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine işarettir.

Rüyada birinin muska verdiğini görmek insanlara iyilik yapmaya, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına ve hayattan yana şansının döneceğine, yaşadığı stresin biteceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına delalet eder.

Rüyada muskayı çıkarmak iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, mal mülk sahibi olunacağına, duaların kabul göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada muska yaptığını görmek çok hayırlı sonuçlar elde edebileceğine, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, epey bir zarara uğrayacağına ve yaptığı işlerin tamama ermeyeceğine inanılır.

Rüyada büyü muskası bulmak çok sevilen bir kişi olunacağına, rüya sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına işaret etmektedir.

Rüyada birine muska yapıldığını görmek hayatında yeni başlangıçlar yapacağına, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine inanılır.

Rüyada muska bozmak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, ardından sevinçli bir haber alınacağına, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments