Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki kalp görmek

Rüyada iki kalp görmek

Rüyada iki kalp görmek hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulması için artık ona göz kulak olacağına, yılmayacağına ve vazgeçmeyeceğine, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, geçim derdine düşeceğine, emeklerinin boşa gideceğine, hayallerinin yıkılacağına, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine işaret eder.

Rüyada iki kalp gördüyseniz:

  • Tatmin edilmesi zor kişilerle uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada siyah kalp görmek gönlünce bir hayata kavuşacağına, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, toparlanmasının da uzun süreceğine, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine inanılır.

Rüyada temiz kalp görmek insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, uzlaşmaz bir tavır içinde olunması yüzünden fırsatların kişiden uzaklaşacağına, maddi ve manevi olarak büyük zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı kalp şekli görmek deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, çok başarılı olacağına, ilerleyeceğine, bunalımlı günler geçirileceğine ve üzüntü ve stres yüzünden hasta olunacağına, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının kalp atışını duymak tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına, işinden evine gidip geleceğine, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada babasının kalp krizi geçirdiğini görmek isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, daha güçlü bir hale geleceğine yorulur.

Rüyada kalp krizinden ölmek sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve zor bir eğitim hayatının kolay bir şekilde aşılacağına, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına alamet eder ve rüya sahibinin karlı olacak yatırımlardan önemli oranda kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada kalp ameliyatı görmek kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, yeni bir iş kapısının ya da uzun yıllardan beri askıda kalmış bir projenin üzerine güneş doğacağına, elindekileri kaybedeceğine, yokluk içine düşeceğine, rızkında ve malından olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kalpli altın kolye görmek bazı büyük sorunlarla uğraşılacağına, hemen ardından kendisini, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments