Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki kafalı köpek görmek

Rüyada iki kafalı köpek görmek

Rüyada iki kafalı köpek görmek büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, kazancının çoğalacağına ve rızkının genişleyeceğine, maddi açıdan ferahlayacağına, bütün maksatlarının gerçekleşmesi, kendisini mutsuz ve çaresiz hissedeceğine, huzurunu yerine getireceğine, yüksek bir makama geleceğine, önemli işler yapacağına rivayet eder.

Rüyada iki kafalı köpek gördüyseniz:

  • Ani hareketlerde veya tepkilerde bulunmak zorunda değilsiniz.

Rüyada köpeğin kafasını koparmak sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, artan sorumluluğuna karşın gelirinin de aynı oranda yükseleceğine, uzunca bir süre bu hastalık ile uğraşacağına yorulur.

Rüyada köpek kafası kesmek hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine ve eline aldığı tüm işlerde büyük başarı kazanacağına delalet eder.

Rüyada siyah kafalı köpek görmek makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kafası kopan köpek görmek bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, makamının yükseleceğine, rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına yorulur.

Rüyada köpek kafasını kesmek durumu değiştirmek için elinden gelen hiçbir şey olmayacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, bekar kimseler için eşlerinin yabancı uyruklu olacağına delalettir.

Rüyada köpeğin kafasını okşamak uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bebek sahibi olunacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, hatta bir tutukluluğun da söz konusu olabileceğine delalettir.

Rüyada çift kafalı köpek görmek yakın bir zamanda alacağınız mutlu bir habere, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, umutlarını yitireceğine yorulur.

Rüyada kopmuş köpek kafası görmek tecrübe sahibi olacağına, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine, alim insanlardan sayılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments