Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ihtiyar görmek

Rüyada ihtiyar görmek

Rüyada ihtiyar görmek saygınlığını yitireceğine ve insanlar tarafından ayıplanacağına, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, borçlarının artacağına, üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, hayatını yeni bir şehirde kurmaya çalıştığı halde çok zorluk yaşayacağına, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine rivayet eder.

Rüyada ihtiyar gördüyseniz:

  • Tüm iletişim konularında zorlanacaksınız.

Rüyada ihtiyar eli öpmek çok büyük bir ortaklığa gireceğine, sorunlu bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, kimseyle küs olmadan, kırgınlıkları unutarak yola devam edileceğine ve kendi kararlarının arkasında durup, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına inanılır.

Rüyada ihtiyar insan görmek ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine hem kendi iç dünyasının ferahlayacağına, sorunların tek kalemde silineceğine, iş alanını genişletip ün sahibi bir iş adamı olacağına işarettir.

Rüyada yabancı ihtiyar adam görmek şimdilik yalnızlıkla dolu günler geçirileceğine, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, insanlara iyilik yapmaya delalet etmektedir.

Rüyada ak sakallı ihtiyar görmek verdiği emeklerin boşa gideceğine, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ihtiyar biriyle evlenmek hayallerine bir türlü kavuşamayacağına, verilen emeklerin boşa gitmekten son anda kurtulacağına, rahat bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada ihtiyarlar görmek aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine ve endişe ettiği problemlerin çözüme ulaşacağına, büyük başarılar kazanılacağına, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ihtiyar bir kadın görmek tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine bu sayede karşısına çıkacak aksiliklerin, engellerin, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada genç birini ihtiyar görmek hastalıklarının iyileşeceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, yokluğa, darlığa düşeceğine, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments