Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iddia görmek

Rüyada iddia görmek

Rüyada iddia görmek kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, çok yoğun çalışacağına, müjdeli gelişmeler yaşayacağına ve hayatının en güzel günlerini geçireceğine, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, açık renkli yılanlar ise karşınızdakini fazla etkilemeyeceğine, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine ve zengin olunacağına, daha sonra mutlu bir birlikteliğe yol alacağına işaret eder.

Rüyada iddia gördüyseniz:

  • Belli bir amaç için çalışmanız, içinizdeki iyi şeyleri çıkartan kişilerle tanışmanızı veya karşılaşmanızı sağlayabilir.

Rüyada iddiayı kaybetmek günah ve suç işleyeceğine, nefsine uyacağına, aile içinde geçiminin zorlaşacağına, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına yorulur.

Rüyada iddia oynamak yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, maddi gücünün artacağına, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, uzak bir yola gidileceğine ve üzüntü verici bir olay yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada iddia görmek eşiyle bahtiyar olacağına, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına alamet etmektedir.

Rüyada iddiaya girmek çok büyük üzüntü ve stres yaşayacağına, akıl yolu ile davranması sonucunda istediği başarıya kavuşacağına, çok rahat bir döneme gireceğine, rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada iddia oynadığını görmek çok büyük borçlar alacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine ve zararlı bir alışkanlığa başlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada iddia kazanmak kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, yıllardan beri biriktirdiği parayla edindiği tecrübeyle girdiği işi deyim yerindeyse zirveye çıkaracağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments