Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada içten dua etmek

Rüyada içten dua etmek

Rüyada içten dua etmek uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayan kişinin, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, işlerin kapanacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, aile bireylerinin arasının açılacağına, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, sevineceğine, ev sahibi olunacağına, eline geçen fırsatları boş yere bir şekilde harcadığına ve çok üzüleceğine işaret eder.

Rüyada içten dua etmek gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınızda süregelen bir ilişkiniz varsa, o kişi sizden biraz daha romantizm bekliyor.

Rüyada içten dua etmek kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, üstün başarılar alacağına, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına işaret eder.

Rüyada içten gülmek takdir beklemeden, kendini tatmin etmek için yaşayacağına, yaşlılığında da rahat edeceğine, elinde bulunan imkânları çok akıllıca bir şekilde kullanarak hayırlı kazançlar elde edeceğine ve aile bireyleri ile birlikte gireceği bir iş sayesinde çok takdir edilen ve insanlar tarafından takip edilen bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada içten ağladığını görmek vefakar bir insan olunacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, yaşanan zor günlerin biteceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, ruh sağlığının bozulacağına rivayet eder.

Rüyada içten sarılmak zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, iş konusunda birden fazla alternatife sahip olanların istedikleri işe başlayabileceklerine ve özellikle yurt dışına gitmek isteyenler için şartların olgunlaşacağına, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çok içten gülmek çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine ve bu sayede çevresinin de hep kalabalık olacağına, işinde uzmanlaşacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine inanılır.

Rüyada içten içe ağlamak yanlış kararlar vereceğine, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, en yüksek makamlara oturacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine yorulur.

Rüyada içten merdivenli ev görmek uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu arabaya kavuşacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine ve personelle ilgili istenmeyen bir durumun ortaya çıkacağına, çok yüksek mevkilerde bulunacağına rivayet eder.

Rüyada birine içten sarılmak bir sebeple ortaklığın bozulacağına, söz ve yetki sahibi olacağına, uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments