Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada içecek su görmek

Rüyada içecek su görmek

Rüyada içecek su görmek onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, ayrıca bir değil, birden fazla evinin, arabasını ve toprağının olacağına, yaptıklarından dolayı çok zarara uğrayacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine, kolaylık sağlayacağına, yapılan işlerin hayırlı sonuçlar getireceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, işlerinin yarım kalacağına alamet eder.

Rüyada içecek su gördüyseniz:

  • Bazı konuları kapatabilmek, kompanse etmek, manipule etmeye çalışmak ya da basit ifadeyle karşı taraftakileri ikna etmek oldukça güç olabilir.

Rüyada içecek su görmek mesleğinde saygınlık kazanacağına ve ideallerinin gerçekleşeceğine, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine yorulur.

Rüyada ölüden içecek almak kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, atılacak adım sayesinde çok büyük başarı kazanacağına, zor ve sorunlu dönemler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada enerji içeceği görmek işlerinde verimsiz hale geleceğine ve çok darda kalacağına, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada içecek çalmak moralini ve neşesini kaybedeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, arkadaşlarının, akrabalarının, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada yiyecek ve içecek görmek olaylara yaklaşımlarında da hisleriyle hareket etmesinin zaman zaman sıkıntılar yaşamasına neden olarak sorunlarını büyüteceğine, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, onların kıymetini bileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı içecek görmek sıkıntıların ve sorunların biteceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, onlara karşı zafer kazanacağına alamet eder.

Rüyada buzlu içecek içmek kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine tabir olunur.

Rüyada asitli içecek içmek başın borçlularla belaya gireceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments