Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iç pilav yapmak

Rüyada iç pilav yapmak

Rüyada iç pilav yapmak kafasındaki sorunları çözeceğine, hep yerinde sayacağına, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, kişinin iş konusunda da aynı sıkıntıları yaşaması neticesinde tüm yaşam koşullarının kötüye gideceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, yeni bir eve sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iç pilav yapmak gördüyseniz:

  • Aralarından bazıları gerçekten çok özel olabilir, her koşulda denemekten kaçmamanız gerekiyor.

Rüyada iç pilav yapmak gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, borçların biteceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına rivayet eder.

Rüyada iç pilav görmek yönlendireceğine, eğitim hayatında büyük atılımlar yapılacağına, o kimseyi kendisine tutku ve saplantı haline getireceğine alamet eder.

Rüyada içli pilav görmek rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin çok iyi gideceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına işarettir.

Rüyada iç pilav yemek içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, bir anda yüklü miktarda paraya kavuşacağına, kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine inanılır.

Rüyada pirinç pilavı yapmak ve yemek ekmek ve dünya malı alacağına, işlerin günden güne daha da açılacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, işlerinin yolunda gideceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sebzeli pilav yapmak dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, geçim derdine düşmeyeceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına tabir olunur.

Rüyada bademli pilav yapmak hayallerinin, arzularının, iş projelerinin gerçek olacağına, kişinin başarısızlığa düşeceğine, kişinin her daim iyi anılacağına delalet etmektedir.

Rüyada bulgur pilavı yapmak gençliğin verdiği acemiliğini geride bırakacağına, rahata kavuşacağına, düze çıkacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, her türlü yakarışının karşılık bulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments