Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iç organlarının aldığını görmek

Rüyada iç organlarının aldığını görmek

Rüyada iç organlarının aldığını görmek ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, sağlıklı ve zinde olacağına, mutluluk verici haberlerin alınacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, yüzlerin asılacağına, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, kendisini mutsuz edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada iç organlarının aldığını gördüyseniz:

  • Bazı ilişkileri sonlandırma, bazı iş birliklerini bozma ya da bazı işlere zarar verme eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada iç organlarının aldığını görmek sıkıntılarının ve zor günler geçireceğine, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına tabir olunur.

Rüyada insan iç organı görmek fakir fukaraya yardım edileceğine, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına inanılır.

Rüyada iç organlarını kusmak çok zor bir yoldan geçeceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, çalışmalarının takdire layık görüleceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, hazırlık yapılan bir çalışmanın bol kazanç getireceğine ancak bazı kötü olaylar yaşanacağına inanılır.

Rüyada iç organ yemek yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına delalettir.

Rüyada birinin iç organlarını görmek yüzünden gülücüklerin, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hayvanın iç organlarını görmek para kazanma konusunda hep rahat olunacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, bunun verdiği motivasyon sayesinde her zorluğun üstesinden kolaylıkla geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada erkek iç organı görmek uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına, işlerin rast gideceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına, işte de mutlu olunacağına delalettir.

Rüyada iç organları dışarıda görmek arzularının yerine geleceğine, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments