Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada huzursuzluk görmek

Rüyada huzursuzluk görmek

Rüyada huzursuzluk görmek sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına, hiç hesapta olmayan bir seyahate, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, büyük sorumluluklar alacağı bir mevkiye yükseleceğine, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine, sorunlarının azalacağına, aile üyelerinin birbirleriyle açıkça konuşmadıkları bir konuda sıkıntı yaşansa da sonucun tatlıya bağlanacağına rivayet eder.

Rüyada huzursuzluk gördüyseniz:

  • Kontrol altına almak yerine diğerlerinin yaptıklarını incelemenizde fayda var.

Rüyada çok huzurlu olmak verdiği sözleri tutacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada huzursuz olmak sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, yeni bir iş kapısı bulunacağına, mutluluğunun ve huzurunun da yerine geleceğine yorulur.

Rüyada huzurlu ev görmek karşılaşacağı her türlü haksızlıkla ömrünün sonuna kadar mücadele edeceğine, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, her türlü sıkıntısından ve güçlükten kurtulacağına işaret eder.

Rüyada huzur bulmak geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, sıkıntılı bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada huzursuzluk görmek hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapılacağına, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada mutlu ve huzurlu olmak yenileneceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, güzel haberler alacağına işaret etmektedir.

Rüyada padişahın huzuruna çıkmak uzaktan haberler işiteceğine, işlerinin istediği gibi olacağına, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına delalettir.

Rüyada kendini huzurlu hissetmek devletle ve mahkemelerle başının derde gireceğine, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, inancının eksileceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments