Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hurda araba görmek

Rüyada hurda araba görmek

Rüyada hurda araba görmek her işinin ağız tadıyla ve kolaylıkla hallolacağına, koltuğunun yükseleceğine, gelirinin artacağına, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, takdir toplayacağına, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, işlerin düşeceğine rivayet eder.

Rüyada hurda araba gördüyseniz:

  • Bazı konularda geç kalabilir veya erken davrandığınız için sorun yaşayabilirsiniz veya bazı şeylerin azı bazılarının fazlası sorun yaratabilir.

Rüyada hurda arabaya binmek dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük bir çaba ile daha iyi çalışmalar ortaya koyacağına alamet etmektedir.

Rüyada araba hurdalığı görmek gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına ve sağlığın tekrar eski haline döneceğine, dertleşerek moral bulacağına, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada hurda arabalar görmek her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine, yeni bir yol tutulacağına, işlerin daha kötüye gitmesiyle yapılan hataların daha da büyük zarar getireceği ve bir türlü gereken yükselişin sağlanamayacağına delalettir.

Rüyada araba hurdası görmek tüm kederinin uçup gideceğine, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine ve bu durumdan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada hurda araba görmek kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, bir daha olur olmadık yerlerde, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada hurda satmak lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine, evlenme yolunda adım atacağına işarettir.

Rüyada hurdacı görmek hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, özlem gidereceğine, bazı durumlarda yasal süreçleri başlatarak düşmanlarına gözdağı verecek rüya sahibinin bu şekilde rahat edeceğine, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına işarettir.

Rüyada hurda görmek gülen yüzünün hiç solmayacağına, çok güzel haberler ile dönüleceğine, aile içinde husumet gelişeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments