Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hülya görmek

Rüyada hülya görmek

Rüyada hülya görmek kendisini sıkan ve üzen kişilerden uzak duracağına, hayatına ve kendisine önemli güzellikler katacağına, durumunun git gide kötüleşeceğine, işlerinin iyi yönde ilerleme göstereceğine, kötü haberler alacağına, Allah yolunda büyük ve güzel işler yapacağına, kısmetinin bollaşacağına, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine ve aldığı kararlar konusunda tutarlı davranacağına alamet etmektedir.

Rüyada hülya gördüyseniz:

  • Sonuçta fazla bir şey değişmiyor her durumda mutlusunuz.

Rüyada hülya ismini görmek haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, sıkıntının günden güne artacağına, kötü, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada hülya avşarı görmek duyduğu endişenin iki kat artacağına, geçim derdinin baş göstermeyeceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine inanılır.

Rüyada hülya görmek mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, aile hayatının sorunlarla dolacağına alamet eder.

Rüyada hülya avşar görmek arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, içinin ferahlayacağına, rahatının, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments