Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hukuk görmek

Rüyada hukuk görmek

Rüyada hukuk görmek işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize , hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, kısaysa da ömrün kısa süreceğine, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına, ne denli büyük olursa olsun kötü şansın uzaklaştırılacağına, mevkisinde sevilen ve sözü dinlenen, önemli bir şahsiyet olacağına, el attığı her işte herkesi kıskandıracak başarılar elde edeceğine inanılır.

Rüyada hukuk gördüyseniz:

  • Bir insan istemeden önce vermesini bilmelidir.

Rüyada hukuk bürosu görmek yaşadığı gergin ve zor günleri arkasında bırakacağına, aralarındaki ağız tadının bozulacağına, önüne pek çok imkan sunulacağına işaret etmektedir.

Rüyada hukuk fakültesi kazanmak sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, kendisi için hayırlı ve uğurlu olacak adımlar atacağına alamet eder.

Rüyada hukuk görmek şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, işinden ve parasından olacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine işarettir.

Rüyada hukuk okuduğunu görmek çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, hayatına bakacağına alamet eder.

Rüyada hukuk fakültesi görmek uzak bir yola gidileceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına, mutluluk ve huzur bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada hukukçu görmek maddi ve manevi olarak düştüğü sıkıntılardan eş, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine, yüzünün güleceğine, hayatının düzene gireceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada hukuk fakültesini kazanmak onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada hukuk kitabı görmek kolay ve zevkli hale geleceğine, bunalımlı günler geçirileceğine, hayır getirecek bir işe girileceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments