Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hoşaf suyu içmek

Rüyada hoşaf suyu içmek

Rüyada hoşaf suyu içmek çevresinde herkesin sözüne güvendiği, sevip saydığı bir birey olunacağına, başa iş açacağına, uzun uğraşlar sonucu kurduğu çalışmaları ve işi bir kenara bırakıp daha iyi bir hayat için adım atacağına, rüya sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, elinin darlıktan, bedeninin hastalıktan, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, esenlik ve gönül hoşluğu bulacağına, sorunlarının biteceğine, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hoşaf suyu içmek gördüyseniz:

  • Bazı konuları araştırmadan ya da gerekli soruları sormadan sonuca veya karara bağlamamalı ya da bazı kişileri cezalandırmamalısınız.

Rüyada hoşaf suyu içmek iş hayatı içinde çok üst noktalardaki mevkilere çıkılacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, borcunu ödeyeceğine ve bundan sonrası için birikim yapabilecek güce sahip olacağına alamet eder.

Rüyada hoşaf içmek yeni bir karar alma sürecine girileceğine ve kurulmuş olan bir ortaklık yüzünden üst üste darbeler alınacağına, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada üzüm hoşafı içmek kazançlı kapıların açılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, yüklü bir miktar borç verileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada vişne hoşafı içmek yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, imkanlarının genişleyeceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada kayısı hoşafı içmek üzüntülerin yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına ve yakın bir zamanda işsiz kalabileceğine, varolan borçların ödeneceğine, kazançların artacağına inanılır.

Rüyada erik hoşafı yapmak aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine, ortak olarak işe gireceği bazı kişiler ile çok sıkıntı veren durumlardan kurtulacağına, borçların kısa sürede kapanacağına delalet eder.

Rüyada birine hoşaf vermek bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine delalettir.

Rüyada erik hoşafı yemek huzurlu, sıhhatli, mutlu, uzun ömre, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, ferahlığa çıkacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments