Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hıyar soymak

Rüyada hıyar soymak

Rüyada hıyar soymak maddi zarara uğrayacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalınacağına, önemli bir iş için kişinin sonucunu üç vakitte alacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek kimsenin yapmak istemeyeceği ancak çok kazanç getirecek çalışmalara imza atacağına işarettir.

Rüyada hıyar soymak gördüyseniz:

  • Olayları şansa bırakmak doğru olmayabilir.

Rüyada hıyar soymak yeni insanlar ile tanışıp çok büyük dostluklar kuracağına, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine ancak bu kişinin herhangi bir yardımda bulunmayacağına, inancının zayıflayacağına işaret etmektedir.

Rüyada hıyar almak amaçların gerçekleşmeyeceğine, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, bolluk ve bereketin artacağına, yarardan çok zarar getireceğine, kalp kırıklığına neden olacağına alamet etmektedir.

Rüyada hıyar ekmek girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına delalet eder.

Rüyada hıyar toplamak insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, söylediklerinin çıkacağına, sorunların hızlı ve kolay bir şekilde aşılacağına delalet eder.

Rüyada hıyar tarlası görmek yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, bu kişilerin destek vermesi ile yeni bir işe başlayacağına, kendisi için isabetli adımlar atacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, güzel günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada hıyar turşusu yemek sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, geleceğinde makam olarak da, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine rivayet eder.

Rüyada hıyar yıkamak aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, rızkının da çoğalacağına, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, yatırımların hayır getirmeyeceğine ve bu uğurda harcanan sermayenin de boşa gitmiş olacağına tabir olunur.

Rüyada hıyar yemek hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine ve çok hayırlı bir kariyere sahip olacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve haksızlığa uğranılacağına, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments