Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hırsızlık yapanı görmek

Rüyada hırsızlık yapanı görmek

Rüyada hırsızlık yapanı görmek yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, ekmeğinin azalacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine, mutsuz ve üzgün olacağına, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada hırsızlık yapanı gördüyseniz:

  • Belli başlı bir netice almak istediğiniz durumlarda tavsiyelere kulak vermezsiniz.

Rüyada bebek hırsızı görmek şansının döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, sevinç gözyaşları dökmeye, şansının döneceğine ve kısmetlerinin de açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada hırsızın görmek sağlık sorunu yaşayan bir akrabasının durumunun düzelmesi için elinden gelen her şeyi yapacağına, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına delalettir.

Rüyada altın hırsızı görmek tartışmaların ve sorunların ortasında kalacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, yakın bir zamanda rüya sahibini bulacağına işarettir.

Rüyada bir başkasının hırsızlık yaptığını görmek huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, eline geçecek büyük miktarda parayla kendi işini kuracağına rivayet eder.

Rüyada biriyle hırsızlık yapmak güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, kafanın rahat olması sayesinde başka işlerle ilgilenileceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararların telafi edileceğine işarettir.

Rüyada evde hırsızlık olduğunu görmek hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunların ve tartışmaların sona ereceğine, işindeki bereketin, bolluğun ve verimin de artacağına delalet etmektedir.

Rüyada eve giren hırsızı yakalamak büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, bilgi sahibi oldukça daha da alçakgönüllü biri haline geleceğine, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine delalet eder.

Rüyada işyerinde hırsızlık görmek ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments